Estrids Bokklubb gav ut inspirationsbok

Bild: Pressbild

Estrids Bokklubb ger ut boken Estrids Bokklubbs Skaparskola. I den deltar arton gäster från alla fyra säsonger av Estrids Bokklubb. De medverkande är Svenskfinlands just nu hetaste barnboksförfattare och -illustratörer och delar med sig av tips och tankar som inspiration för den som gillar att skriva och rita, skriver Estrids Bokklubb i ett pressmeddelande.

Boken riktar sig till barn och unga, pedagoger och andra vuxna.

– Under åren jag arbetat med Estrids Bokklubb har jag märkt vilken oerhörd kompetens för att inspirera andra som finns hos barnboksskapare. Det känns roligt att samla denna kompetens i en högklassig bok! Jag ville att den skulle vara färgglad, praktisk och inspirerande – och det är den, säger Sanna Sofia Vuori, initiativtagare till Estrids Bokklubb och till boken.

Boken lanserades under Helsingfors Bokmässa. Mer information på estridsbokklubb.ratata.fi/blogg eller på Estrid Bokklubbs Facebooksida.

Kim Herold: ”Motorsängen hjälper mot snarkningarna”

Musikern Kim Herold, även känd från tv-programmet Selviytyjät, har märkt att en bra säng gör det lättare att återhämta sig och att den till och med förebygger idrottsskador. 4.11.2019 - 00.00

Mer läsning