Estrids Bokklubb gav ut inspirationsbok

Bild: Pressbild

Estrids Bokklubb ger ut boken Estrids Bokklubbs Skaparskola. I den deltar arton gäster från alla fyra säsonger av Estrids Bokklubb. De medverkande är Svenskfinlands just nu hetaste barnboksförfattare och -illustratörer och delar med sig av tips och tankar som inspiration för den som gillar att skriva och rita, skriver Estrids Bokklubb i ett pressmeddelande.

Boken riktar sig till barn och unga, pedagoger och andra vuxna.

– Under åren jag arbetat med Estrids Bokklubb har jag märkt vilken oerhörd kompetens för att inspirera andra som finns hos barnboksskapare. Det känns roligt att samla denna kompetens i en högklassig bok! Jag ville att den skulle vara färgglad, praktisk och inspirerande – och det är den, säger Sanna Sofia Vuori, initiativtagare till Estrids Bokklubb och till boken.

Boken lanserades under Helsingfors Bokmässa. Mer information på estridsbokklubb.ratata.fi/blogg eller på Estrid Bokklubbs Facebooksida.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning