Efterlängtad comeback för Reus

Skadeförföljde tyske stjärnan Marco Reus har gjort comeback för sitt Dortmund. 259 dagar efter korsbandsskadan förra våren startade 28-åringen en Bundesligamatch mot Hamburg.

Reus spelade 70 minuter och var inblandad i Dortmunds ledningsmål av Michy Batshuayi, lånet från Chelsea. Dortmund vann matchen med 2–0 efter mål av Reus ersättare Mario Götze.

Om Reus håller sig skadefri kan han vara aktuell för VM i Ryssland om fyra månader. Tyskland spelar i samma grupp som Sverige, Sydkorea och Mexiko.

Skadorna har hämmat Reus till 29 landskamper, på vilka han gjort nio mål. Precis före fotbolls-VM för fyra år sedan skadade han fotleden och missade turneringen där Tyskland tog guld.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning