Ed Sheerans kalsonger säljs på auktion

Den brittiske sångaren Ed Sheeran säljer sex par kalsonger på auktion. Bild: AP/Markus Schreiber

Har du alltid drömt om att äga ett par av Ed Sheerans boxershorts? Nu har du chansen. Den brittiska sångaren har donerat sex par kalsonger, tillsammans med över 300 andra föremål, till en välgörenhetsauktion, rapporterar BBC.

Bland föremålen som i veckan visades upp på artistens gamla skola, Thomas Mills High, fanns även tröjor, en signerad gitarr och legomodeller som Ed Sheeran själv ska ha byggt. En av legomodellerna föreställer sångarens eget ansikte med utsträckt tunga.

Det är inte första gången den 27-årige artisten donerar personliga ägodelar till välgörande ändamål. Ett trumset som artisten själv använde i sina tonår gick nyligen under klubban för nära 30 000 kronor.

Auktionen äger rum den 10 november i Stowmarket i östra England och pengarna går till välgörenhetsföreningen St Elizabeth Hospice.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46