Drake slår strömningsrekord

Bild: Mostphotos

Intresset för den kanadensiske rapparen Drake är stort världen över. I fredags släppte artisten sitt senaste album "Scorpion" som på ynka 24 timmar slagit historiskt rekord.

Enligt Contact music har det efterlängtade dubbelalbumet strömmats rekordmånga gånger inom ett dygn efter plattans släpp – på både Apple music och Spotify. "Scorpion" fick hela 132 miljoner strömmingar på Spotify och 170 miljoner strömmingar på Apple music under sitt första publika dygn.

På Apple music innebär det att Drake slår sitt eget rekord från 2017 med albumet "More life" som då strömmades 89,9 miljoner gånger det första dygnet.

I och med albumsläppet passade Drake även på att bekräfta ryktena om att han har en son på låtarna "Emotionless" och "March 14th".

Annons: Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning