DJ Khaled släpper ny låt med Justin Bieber

DJ Khaled med sonen Asahd och frun Nicole Tuck. Sonen medverkar i videon till nya låten "No brainer". Arkivbild. Bild: TT-AP/Willy Sanjuan

DJ Khaled har fått nästan alla i den moderna supergruppen bakom hitten "I'm the one" att återförenas för ett nytt samarbete. Tillsammans med Justin Bieber, Chance the rapper och Quavo släpper han nu singeln "No brainer". Den enda som saknas är rapparen Lil Wayne.

"I'm the one" släpptes i februari 2017 och gick direkt in på förstaplatsen på Billboard-listan, vilket var första gången på sju år som en hiphoplåt gjort en liknande succédebut.

DJ Khaled skräder inte orden i intervjuer utan säger att den nya singeln kommer att bli "en av de största låtarna i världshistorien", skriver E Online.

Singeln är den första från kommande albumet "Father of Asahd" och sonen Asahd medverkar också i musikvideon till låten.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning