Dickens damer och herrar överlägsna

Bild: HBL-arkiv

Både Dickens herr- och damlag tog klara vinster under lördagens omgång.

I herrarnas handbollsliga spelades två matcher på lördagen. I Helsingfors försökte ÅIFK utmana Dicken, som hittat en fin form i sina senaste matcher. Matchen gick inte så bra som ÅIFK hade önskat sig då Dicken till slut krossade sitt motstånd med hela 43-15. Max Granlund blev vald till matchens bästa spelare efter sina 10 mål för Dicken.

SIF som enbart lyckats vara segerrik i en av säsongens sex första matcher stod värd för GrIFK i lördagens andra match. Det blev en jämn drabbning då GrIFK till slut tog hem segern med 24-29 och fortsatte Sjundeås svåra inledning på säsongen.

I damernas FM-serie drabbade den tredjeplacerade Grankulla IFK samman med Dicken, som ledde serien med rent spel innan matchen blåstes i gång. Det skadedrabbade Grankullalaget gjorde ett tappert försök, men till slut visade sig klasskillnaden vara för stor då Dicken tog en klar seger med siffrorna 16-33. Dicken fortsätter sin säsong utan tappade poäng, för GrIFK var förlusten den tredje på raken.

Hur du hittar det bästa lånet för dig

Den som någonsin har tecknat ett lån är förmodligen plågsamt medveten om hur svårt det kan tyckas vara att hitta rätt lån. Vad är det då som avgör om ett lån är bra eller inte? 17.9.2018 - 00.00