Denny Hamlin tog hem segern i blött Nascarlopp

Denny Hamlins stall jublar sedan det står klart att han vunnit loppet. Bild: Brynn Anderson/TT-AP

Amerikanen Denny Hamlin tog sin andra seger för säsongen, när Nascarloppet vid Darlington Raceway i South Carolina avgjordes.

Det andra loppet sedan serien startade efter coronanedstängningen blev en blöt historia, när regnet föll över banan som saknade publik.

Kyle Busch, som slutade tvåa, var inblandad i en incident med Chase Elliott, som slutade med att Elliott slog in i väggen. Elliott slutade 38:a, och visade fingret när Busch passerade honom på ovalen.

Med drygt 20 varv kvar att köra bröts loppet på grund av regnet. Trea blev söndagens vinnare Kevin Harvick, som därmed drygade ut sin ledning i totalen, då den sammanlagda tvåan Alex Bowman slutade först på 18:e plats.

Nästa lopp körs redan natten mot söndag, finsk tid. Då i Charlotte, North Carolina, 15 mil nordväst om Darlington.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning