Den mordmisstänkta i Parkano har erkänt

Offret är en 20-årig man från Ylöjärvi. Bild: SPT/Linnea de la Chapelle

Den huvudmisstänkta i Parkanomordet har erkänt brott.

Polisen misstänker att en man i 20-årsåldern blivit mördad i ett skogsområde nära tågstationen i Parkano. Enligt polisen har det misstänkta mordet skett under natten mellan den 28 och den 29 december. Gärningsmännen har försökt bränna upp kroppen i skogsområdet.

Den huvudmisstänkta är en 32-årig man från Parkano. Polisen meddelar att den misstänkta erkänt att han dödat 20-åringen.

Polisen meddelar också att utredningarna går framåt. Tinandet av marken runt brottsplatsen har lyckats och polisens tekniska utredare har kunnat undersöka platsen. Försvarsmakten finns fortfarande på plats för att hålla platsen isolerad.

Polisen har tidigare berättat att man gripit fyra personer som misstänks ha kopplingar till 20-åringens död. Tre av de misstänkta är män medan en är kvinna.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46