Podden Vetskap tar en titt på matens framtid

Vilken är den mest finländska maträtten? Varför innehåller vår mat mycket mindre näring nu än på 1960-talet? Och vilken blir den nya stora exportsuccén inom matbranschen?

Etnologen Yrsa Lindqvist (Svenska litteratursällskapet i Finland) och kulturgeografen<b> Annika Michelson</b> (Tavastlands yrkeshögskola, HAMK). I mitten programvärd Hanna Nordenswan.
24.09.2019 06:13 UPPDATERAD 24.09.2019 06:14
Podden Vetskap dyker ner i måltidstraditioner, kulturspannmål och matkulturens framtid.
Med etnologen Yrsa Lindqvist (Svenska litteratursällskapet i Finland) och kulturgeografen Annika Michelson (Tavastlands yrkeshögskola, HAMK). Programvärd Hanna Nordenswan.

Om podden

Vetskap är podden där humanister och samhällsvetare berättar om sin forskning och ger nya perspektiv på både välkända ämnen och överraskande fenomen. Programvärd: Hanna Nordenswan.

ANDRA LÄSER