David Arquette med i ny Scream-film

David Arquette och Courtney Cox i Scream 2. Bild: TT/Dimension Films

Skådespelaren David Arquette har skrivit kontrakt för att vara med i en ny film i Screa"-serien. Han har varit med i de fyra tidigare filmerna och kommer att återvända till rollen som polisen Dewey Riley, skriver The Wrap.

"Jag är jätteglad över att få spela Dewey och återförenas med min Scream-familj, gammal och ny. Scream har varit en sådan stor del av mitt liv och för både fansens och min egen skull kommer jag att hedra Wes Cravens arv."

Den senaste filmen i serien, Scream 4 från 2011, gjordes av den kände skräckfilmsregissören som gick bort 2015. Manusförfattaren Kevin Williamson är enbart producent till den nya filmen, nya manusförfattare är James Vanderbilt (Zodiac) och Guy Busick (Castle rock). Inga andra originalskådespelare har ännu skrivit på för den nya filmen.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning