Finland är ute ur Eurovision Song Contest – "Otroligt irriterande"

Finlands Darude och Sebastian Rejman med låten Look Away gick inte vidare från seminfinalen i Eurovisionen i Tel Aviv på tisdagskvällen.

Darude och Sebastian Rejman träffade inte pressen efter semifinalen, utan uttalade sig i stället i ett pressmeddelande från Yle:

"Det är otroligt irriterande. Vi gjorde vårt bästa och också teamet har gjort ett jättejobb, allt med gott humör. Mer än så kan man inte begära. Nu behövs en stunds lugn och ro och bra nattsömn, och så fortsätter vi därifrån, business as usual. Erfarenheten har i alla fall varit häftig och alla vänner och kontakter är det vi tar med oss hem".

Till final gick däremot ganska förväntat Grekland, Cypern, Tjeckien, Australien och Island. I finalen på lördag ses också Serbien, Estland och Slovenien. Mest otippade var Vitrysslands och San Marinos finalplatser.

Den andra semifinalen är på torsdag.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46