Danske landslagscoachen Åge Hareides passning mot förbundet: "Fake news"

Åge Hareide. Arkivbild.Bild: TT/AP/Gregorio Borgia

Det danska fotbollsförbundet meddelade att förbundskaptenen Åge Hareide hade åkt hem till Norge under landslagskonflikten mellan förbundet och Spelarföreningen. Något norrmannen förnekar.

– Jag reste aldrig hem till Norge. Jag var i Sydhavnen (en stadsdel i Köpenhamn). Det att jag reste hem är väl som Donald Trump kallar det "fake news", säger han.

Förbundskaptenen höll sig undan och blandade sig aldrig i konflikten med hänsyn till spelarna.

– Jag sade tidigt till DBU att jag inte ville vara en del av konflikten. Jag är ju nära spelarna och jag kan inte jobba för fullt för förbundet om de ligger i fejd med dem.

I torsdags enades Spelarföreningen och DBU om en tillfällig lösning. Nu kommer Hareide kunna leda landslaget mot Wales i Nations League på söndag. Sedan hoppas han på en långsiktigare lösning mellan förbund och spelare.

– Jag har hopp om att de ska kunna göra det. Vi får inte hamna i en liknande situation igen. Det är ohållbart för spelarna och för oss som jobbar runt landslaget.

Plast- och luktfria målfärger av förnyelsebara naturoljor

För fempersonersfamiljen i Malax var valet av Uulas färger enkelt. Inhemska, naturenliga, luktfria, utsläppsfria samt utmärkt service och personal är det som ligger överst. Att färgerna är enkla att stryka på och färgvärlden varm, vacker och harmonisk bidrar till helheten. 4.12.2018 - 09.08