Stämningsansökan mot Marilyn Manson för våldtäkt ogillas

Fyra kvinnor har lämnat in stämningsansökningar mot Marilyn Manson. Nu avskriver en domare ett av fallen. Arkivbild
En av de fyra kvinnor som lämnat in stämningsansökningar gällande sexbrottsanklagelser mot artisten Marilyn Manson har fått sin ansökan ogillad vid en domstol i Kalifornien i USA, skriver NME.
Kvinnan, som anklagar Manson för våldtäkt och dödshot 2011, hävdar att hon har förträngt sina minnen från händelsen fram till februari i år, när hon läste en artikel om andra anklagelser mot artisten.
Enligt domaren räcker det inte att åberopa förträngda minnen. Det krävs också specifika uppgifter om när bortträngningen började, vilka minnen det handlar om, hur de uppdagats och varför upptäckten av förträngningen inte skedde tidigare.
Den anonyma kvinnan, som är en tidigare flickvän till artisten, har fått 20 dagar på sig att lämna in kompletterande uppgifter, vilket hon kommer att göra, enligt hennes advokater.
"Game of thrones"-skådespelaren Esmé Bianco, modellen Ashley Morgan Smithline och Mansons tidigare assistent har också lämnat in stämningar gällande sexbrott. Manson, som egentligen heter Brian Warner, har förnekat alla anklagelser.
ANDRA LÄSER