Copa América: Oavgjort för besviket Brasilien

Trots ett stort spelövertag fick Brasilien nöja sig med 0–0 mot Venezuela i Copa América. Värdnationen toppar dock fortsatt grupp A.

Det blev en snårig match i Salvador, som slutade med upprörd besvikelse för den brasilianska publiken – efter att ha fått två mål bortdömda när domarna studerat videoupptagningarna blev det mållöst och oavgjort mot det väntade bottenlaget Venezuela.

Det innebär att Brasilien nu leder gruppen på endast målskillnad, sedan Peru tidigare under dagen besegrat Bolivia med 3–1.

Bolivia tog ledningen i matchen i Rio de Janeiro på straff efter 28 minuter. Precis före halvtid utjämnade Paolo Guerrero för peruanerna. Jefferson Farfán nickade in 2–1 tio minuter in i andra halvlek, och sedan fastställdes slutresultatet av Edison Flores på tilläggstid.

Avgörandet i gruppen kommer på söndag. Då möts Peru och Brasilien i São Paulo samtidigt som Venezuela med två poäng och Bolivia med noll poäng möts i Belo Horizonte.

Någon större risk för att värdnationen ska missa kvartsfinalspelet är det inte, även om det mot förmodan skulle bli förlust mot Peru, då två av de tre gruppernas tredjeplacerade lag går vidare.

Jefferson Farfáns nick. Bild: Silvia Izquierdo/TT-AP

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46