Columbus kvitterade efter nytt drama

Matt Duchene gav allt för sitt Columbus. Bild: Lehtikuva/Adam Glanzman

NHL-slutspelet fortsätter att bjuda på dramatik.Det krävdes mer än en förlängningsperiod för att Columbus skulle kunna få in den avgörande pucken, och därmed kvittera i matchserien mot Boston.

3–2 blev slutresultatet efter ytterligare en förlängningsrysare som pågick nästan 24 minuter efter att tredje periodens blåsts av, innan Matt Duchene till slut lyckades avgöra matchen i den andra förlängningsperioden.

– Det var inte en rolig match att spela, om jag ska vara ärlig. Men det är som det är i slutspelet. Många av oss bara jagade puck i dag. Men det gällde att hålla fast och få med sig resultatet, säger Duchene till NBC efter matchen.

Båda målvakterna Tuukka Rask och Sergej Bobrovskij hade dessförinnan storspelat, och bjudit publiken på spektakulära räddningar. Resultatet innebar att det är kvitterat i kvartsfinalserien som avgörs i bäst av sju till 1–1.

Hintz Dallas hjälte

I slutsekunderna kunde Roope Hintz fastställa slutresultatet till 4-2 till Dallas mot S:t Louis, med sitt andra mål och tredje poäng för matchen.

Miro Heiskanen gjorde ett mål för Dallas och var som vanligt en av de tongivande spelarna på isen.

Matchserien står 1-1.

Yrkesexamen från Prakticum öppnar många dörrar

Studier vid Yrkesinstitutet Prakticum ger nycklar till arbetslivet. Samtidigt kan det också vara en smidig inkörsport till fortsatta studier vid en yrkeshögskola. 4.12.2019 - 00.00

Mer läsning