De här uppträder på Weekend-festivalen – som byter plats igen

Årets upplaga av musikfestivalen Weekend festival arrangeras i Tavastehus. Post Malone och David Guetta är ett par av festivalens huvudakter.

Weekend festival arrangerades 2019 i Södervik i Helsingfors.
08.04.2022 10:51 UPPDATERAD 08.04.2022 10:52
På fredagen avslöjades också att franska DJ Snake är en av huvudakterna på Weekend festival som äger rum den 1-3 juli i sommar. Festivalen firar tio års jubileum i år och har tidigare meddelat att Post Malone, David Guetta och Tove Lo är klara för festivalen.
Weekend festival har bytt plats flera gånger om. För ett par år sedan ordnades den på Kottby idrottspark och vid friluftsområdet invid Mässcentret i Böle, och året innan det i Södervik i Helsingfors. Festivalen har också hittat till Byholmen och Sandudds badstrand i Helsingfors. Första gången festivalen arrangerades var det i Luk i Esbo. I år arrangeras festivalen i evenemangsparken i Kantola i Tavastehus.
Weekend festival skriver i ett pressmeddelande att över 80 artister kommer att uppträda under festivalen, bland annat Gorgon City, Flo Milli, Tion Wayne, Sam Tompkins, Lil Tjay, Peach Tree Rascals, AJ Tracey och Meduza.
Finländska Blind Channel, Sanni och JVG kommer också spela på festivalen.

ANDRA LÄSER