Med en Pollo Stefano och ceviche på lax och tonfisk lyxar vi till vardagsmiddagen. Nästan lika snabbt som man öppnar en ärtsoppsburk.
För snart femton år sedan erövrade legendariska Bar 9 på Nylandsgatan världen med sin Pollo Limonello. Också HBL kockade succépastan tillsammans med krögaren Niklas Engblom. Det öppnade mina ögon för hur man med de mest vardagliga ingredienser kan skapa festmat.
Höna låter kanske inte precis som någon höjdare, men med några enkla grepp får vi de mest förföriska dofterna att strömma ut från köket.
ANDRA LÄSER
Regeringsbildningen 2023
KD:s abortkrav spökar i Ständerhuset — Adlercreutz kritisk mot att detaljfrågor ältas i veckor
09.06.2023 10:19

Människohandel
Hundratals finländska män köpte sex av Janet – ”De tyckte om att jag såg ut som ett barn”
08.06.2023 20:42

Privatekonomi
Obehagliga sanningen när vederlaget chockhöjs: Husbolag är sällan bankernas favoritkunder
09.06.2023 05:01


Regeringsbildningen 2023
Den obekväma partidagen: SFP är ”två olika partier”, men ska det nu talas högt om det?
09.06.2023 05:01
