Carrie Fishers dödsorsak klarnar – sömnapné en bidragande faktor

Bild: EPA/TRACEY NEARMY

Obduktionen visade också att Fisher tagit flera olika droger.

Skådespelaren Carrie Fisher, som var känd för Star Wars-filmerna, dog av sömnapné och "andra odefinierade faktorer", enligt obduktionsrapporten.

Tidningen The Los Angeles Times skriver att myndigheterna publicerade ett kort pressmeddelande där det sägs att den exakta dödsorsaken inte kan definieras.

I pressmeddelandet sades också att obduktionen visade också att Fisher tagit flera olika droger.

Fisher, 60, drabbades av en sjukdomsanfall på ett flygplan i december. Hon låg några dagar senare på sjukhus. Tidigare har det uppgetts att Fisher, som spelade prinsessan Leia, skulle ha fått en hjärtattack.

Fishers mamma, skådespelaren Debbie Reynolds, 84, dog bara en dag efter sin dotter. 

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning