Carrie Fishers dödsorsak klarnar – sömnapné en bidragande faktor

Bild: EPA/TRACEY NEARMY

Obduktionen visade också att Fisher tagit flera olika droger.

Skådespelaren Carrie Fisher, som var känd för Star Wars-filmerna, dog av sömnapné och "andra odefinierade faktorer", enligt obduktionsrapporten.

Tidningen The Los Angeles Times skriver att myndigheterna publicerade ett kort pressmeddelande där det sägs att den exakta dödsorsaken inte kan definieras.

I pressmeddelandet sades också att obduktionen visade också att Fisher tagit flera olika droger.

Fisher, 60, drabbades av en sjukdomsanfall på ett flygplan i december. Hon låg några dagar senare på sjukhus. Tidigare har det uppgetts att Fisher, som spelade prinsessan Leia, skulle ha fått en hjärtattack.

Fishers mamma, skådespelaren Debbie Reynolds, 84, dog bara en dag efter sin dotter. 

Pippi skuttar omkring på Finns sommarteater

Pippi Långstrump, Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump, är en av Astrid Lindgrens mest kända och populära figurer. Sommaren 2019 skuttar hon omkring på Finns sommarteaters (tidigare Glims sommarteater 1973-2005) scen i Esbo till Georg Riedels välkända musik. Senast spelades Pippi på Finns år 2006 och det var alla tiders publiksuccé på sommarteatern med nästan 6000 åskådare! Då spelades huvudrollen av Josefin Silén, som sedan dess utbildat sig till musikalartist i Sverige och i höst spelar Esmeralda i Ringaren i Notre Dame på Tampereen Teatteri. 29.3.2019 - 07.54