Cardi B hoppar av Bruno Mars turné

Cardi B uppträder tillsammans med Bruno Mars vid Grammygalan i Madison Square Garden tidigare i år. Bild: TT/AP/Matt Sayles

Årets hetaste rappare Cardi B, 25, blev tidigare i juli mamma för första gången. Rappstjärnan var dock inte fullt redo på vad livet som mamma skulle innebära, berättar hon nu på Twitter, enligt Rolling Stone.

"Jag trodde att sex veckor skulle räcka för återhämtning mentalt och fysiskt efter att jag fött min dotter" skrev hon på Twitter.

Men det har hon nu insett att det inte kommer göra och har därför meddelat att hon hoppar av den turné med Bruno Mars som skulle ha haft premiär 7 september i Denver.

"Jag är inte redo att lämna mitt barn hemma efter att läkaren förklarat att det inte är hälsosamt för henne att följa med på turnén." skriver hon.

Trots avhoppet har hon dock bara fått positiva ord från Bruno Mars.

"Det viktigaste är din och din familjs hälsa. Jag vet att fansen kommer förstå. Du gör absolut det rätta." skriver han i ett svar till Cardi B på Twitter.

Annons: Förvaringstjänster ny nisch för Grabbarna Flytt

Finlandssvenska företaget Grabbarna Flytt har på sina fem år vuxit så det knakar. Förutom flyttservice och logistiska tjänster åt både privathushåll och företag kan man som nyhet nu också erbjuda förvaring. 14.2.2020 - 10.44

Mer läsning