Det vilar ett vemod över den här tiden på året. Sommarstugorna bommas igen, barnen har börjat skolan och vattentemperaturen kryper nedåt. Det är inte mycket att göra åt saken, men bara för att sommaren börjar sjunga på sista refrängen betyder det inte att vi måste ställa in grillen för gott. Det är allt fler som grillar året runt numera.
Hamburgare är måhända världens smidigaste måltid – lätt att anpassa efter smakpreferenser, allergier och kosthållning. Fort går det dessutom.
Och det är något med den där sköna kolgrillade smaken som gifter sig så infernaliskt bra med just burgare. Ett bra tips är att ha ett antal biffar redo i frysen, gärna tillsammans med en påse hamburgerbröd. Man vet aldrig när det trillar in ett gäng hungriga gäster, eller när hamburgersuget slår till.
ANDRA LÄSER
Tv-recensioner
Recension: “Jag vill knappt ha barn längre” – ny dokumentär skildrar svenska influeraren Bianca Ingrossos liv
04.06.2023 15:08


Konsument
Pernod Ricard backar, Marabouägaren tiger – ”Kunderna röstar med fötterna då företag agerar oetiskt”
04.06.2023 14:34

Helsingfors
”Fruktansvärt” – träd vid rysk-ortodox kyrka vandaliserade med Z-symboler
04.06.2023 15:37

Åland
Böter för passagerare i bakluckan – fredagsnatten bjöd på udda händelser för polisen på Åland
04.06.2023 11:53
