Borgarsdóttir Sandelin vill fortsätta som vice ordförande för SFP

Silja Borgarsdóttir Sandelin vill både fortsätta som vice ordförande för Svenska folkpartiet och kvala in i riksdagen nästa år. Foto: SFPBild:

Silja Borgarsdóttir Sandelin ställer sig till förfogande i valet av vice ordförande för Svenska folkpartiet samt i riksdagsvalet 2019.

– Vi har ett intensivt år framför oss. Inför de olika valen vill jag att vår politik i högre grad präglas av de stora frågorna; hållbarhet, långsiktighet och nytänkande. Vi måste dessutom ta tag i svåra ärenden som hur vården eller arbetsmarknaden ska fungera samt hur vi kan stävja klimatförändringen, säger Silja Borgarsdóttir Sandelin (SFP) i ett pressmeddelande.

Hon vill att samhället jobbar mer målmedvetet för att få in fler på arbetsmarknaden.

– Ett arbete att gå till stöder såväl individens delaktighet i samhället som de offentliga finanserna. Vi måste också ge de allra yngsta i vårt samhälle de bästa möjliga förutsättningarna inför framtiden. Då kan vi inte blunda för att miljö- och klimatpolitiken är viktigast.

Borgarsdóttir Sandelin har fungerat som SFP:s vice ordförande i två år och blev invald i Helsingfors fullmäktige senaste vår. Hon ställer sig också till förfogande i inkommande riksdagsval.

Hur du hittar det bästa lånet för dig

Den som någonsin har tecknat ett lån är förmodligen plågsamt medveten om hur svårt det kan tyckas vara att hitta rätt lån. Vad är det då som avgör om ett lån är bra eller inte? 17.9.2018 - 00.00