Snart behöver du inte längre svettas inför dyra prislappar, utan i stället får du svettas i ditt eget hemgym, för inom kort går startskottet för världens populäraste shoppingdagslopp Black Friday. Med i loppet är naturligtvis även en av Finlands största nätbutiker för gymutrustning, Gorillasports.fi.

Om du någonsin drömt om ett eget hemgym eller kanske bara om en löpmatta, en girja eller hantlar, har läget aldrig varit bättre för att förverkliga dessa drömmar än nu, under Black Friday. Hos Gorilla Sports får du under denna dag extra rabatt på alla produkter.

Så här erhåller du största nyttan av våra Black-Friday-erbjudanden

Traditionellt firas Black Friday runtom i världen den fredag som följer på fjärde torsdagen i november. Under Black Friday kan du spara hundratals euro på exempelvis gymapparater, men den smarta köparen sparar alltid mer.

Med Gorilla Sports extrarabatt sparar du mer ju mer du köper. Det lönar sig alltså att lägga upp sitt träningsprogram för inkommande år och köpa all utrustning med en gång, för att maximera inbesparingarna. Genom att utnyttja möjligheten till delbetalning, kan du förlänga betalningstiden för dina köp.

Svarta Fredagen är dessutom lämpligt nära jul, så den ger dig ypperliga chanser att spara avsevärda summor på dina julklappsuppköp. Köp en konditionsförbättrande gåva hos Gorilla Sports till alla dina sportiga vänner eller vänner som vill börja sporta.

Vår köpmans 5 tips för en lyckad Black Friday

1. Hantlar

Hantlarna hör till basutrustningen i ett gym. Med dem är det enkelt att träna kroppen på ett mångsidigt sätt. Dessutom kräver hantlarna inte mycket förvaringsutrymme utan kan gömmas praktiskt exempelvis i klädskåpet efter träningen. Hantlar är en förmånlig present till din kompis.

2. Gympaket

Om du önskar träna hemma men känner att vevandet med hantlar eller girjor inte räcker till, borde du ta dig en titt på urvalet i våra gympaket. Våra gympaket inkluderar oftast en tyngdlyftningsbänk och en skivstångsserie med en uppsättning skivvikter.

3. Konditionscyklar

Visst är det ett slitet uttryck, men... Den finska sommaren är kort och snöfattig. Cykling är en utomordentligt bra konditionsform även för nybörjare, men väderleksförhållandena i Finland kan inte direkt påstås stödja denna hobby. Har du en konditionscykel hemma, finns inga svepskäl för att hoppa över träningen. Konditionscykeln anstränger inte lederna och den passar alla.

4. Träningsgummiband

Är du intresserad av ett gym du kan ha i din ficka? Köp ett träningsgummiband. Ett träningsgummiband ger ett motstånd i varje rörelse och fungerar som ett enkelt sätt att träna hela kroppen. Och gummibandet ryms i din bakficka. Motståndet kan lätt regleras genom att använda olika grepp! Träningsgummibandet är också ett behändigt och förmånligt redskap för din pausgymnastik under arbetsdagen.

5. Boxningssäck

En boxningssäck erbjuder ett av de bästa sätten att träna intensivt – resultat till och med på under 30 minuter. Du får garanterat svettas, och också familjens yngsta medlemmar kan tömma sina överlopps energiförråd genom att slå på boxningssäcken. Boxningssäcken är dessutom ett ypperligt antistressredskap!

Dessa rabatter plus Gorillasports alla övriga Black Friday-rabatter kan du se på adressen Gorillasports.fi.