Shoppingdagen Black Friday, som varit känd också i Finland i några års tid nu, står snart åter för dörren. För oss finländare kanske namnet Svart Fredag/Musta Perjantai låter bättre? Hursomhelst, ger denna dag oss även i år en fantastisk chans att köpa affärernas populäraste produkter till ännu förmånligare priser än förut och spara hundratals euro.

Den finländska nätbutiken Preeco.fi erbjuder detta år sitt livs största urval Black-Friday-rabatterade produkter. Det lönar sig att bekanta sig med Preecos urval redan i förväg i vår nätbutik på preeco.fi.

Dra nytta av Black Friday i vår nätbutik

År efter år kan man se bilder på den otroliga trängsel som uppstår i köpcentren och affärerna i USA under Black Friday. Även om situationen i Finland knappast blir så galen, kan man enkelt undvika trängsel när man handlar på nätet. Preeco.fi har 14 dagars returrätt på sina produkter, så du kan tryggt shoppa även på distans.

Under årets populäraste shoppingdag lönar det sig naturligtvis att låta sig hänföras av de billiga priserna men också att hålla siktet inställt på framtiden. Svarta Fredagen är ett ypperligt tillfälle att handla julklappar! När du köper dina julklappar under Black Friday sparar du en rejäl summa pengar och undviker sista stundens panik under julafton.

I synnerhet minifyrhjulingar, minicrossar och elsparkbräden har varit ytterst omtyckta julklappar i Preecos katalog. Särskilt vintertid finns dessa produkter tillgängliga endast i begränsade partier, så det lönar sig att beställa sina presenter senast under Black Friday.

Med faktura får du upp till 30 dagars betalningstid för dina inköp.

Den största Black-Friday-REAN i Preecos historia

I år har vi på Preeco utökar vårt urval med rekordmånga produkter, och under Black Friday ger vi rabatt på alla våra produkter. Då kan du spara sammanlagt till och med över 50 % på produkternas ursprungliga priser.

Bland våra produkter hittar du exempelvis sommarmöblemang, tyngdtäcken, snöslungor och klösträd för katter, och varje produktkategori har utökats med fantastiska nyheter.

Vår köpmans Black-Friday-tips

1. Elsparkbräde

Elsparkbräden är mycket populära produkter, i synnerhet bland yngre användare. Därför är ett elsparkbräde garanterat en eftertraktad julklapp, och nu får du det förmånligt under Black Friday.

2. Hängstol

Hängstolar av polyrotting hörde till de mest efterfrågade produkterna senaste sommar. De första partierna såldes slut mycket snabbt. En hängstol kan du använda året om, när du tar in den till vintern. Det lönar sig att köpa en hängstol nu, när vi ännu har sådana på lager.

3. Tyngdtäcken

Tyngdtäckenas popularitet tycks aldrig avta, och inte att undra på det. Tyngdtäcken har visat sig ge stor hjälp vid insomningssvårigheter och de förbättrar sömnkvaliteten avsevärt. Hos Preeco får du Finlands förmånligaste tyngdtäcken nu med Black-Friday-rabatt.

4. Vapenskåp

Vapenskåp är en ny produktkategori hos Preeco. Vapenskåp är också den produktkategori som ökar mest i popularitet just nu. Följaktligen tar produkterna i denna kategori snabbt slut. Ett vapenskåp är en perfekt julklapp till alla som äger vapen.

5. Terrassvärmare

Terrassvärmare gör terrass- och balkongsäsongen längre, till och med så lång att den räcker året om. En terrassvärmare, det vill säga en infrarödvärmare, är även energisnål, för den värmer inte luften omkring sig, utan värmen överförs direkt till människorna och möblerna.

Dessa rabatter plus Preecos alla övriga Black Friday-rabatter kan du se på adressen www.preeco.fi