Blå framtid är nu "reformsinnat konservativ" och fick ny logo

Blå framtid tror på individen och samfundet men samtidigt på "en liten stat" med mindre reglering.Bild: Lehtikuva/Heikki Saukkomaa

Ända sedan partiet tillkom för snart ett år sedan har Blå framtid tampats med frågan om var partiet står på den politiska kartan. Nu är det klart.

Blå framtids värdegrund fick sin definition på onsdagen då partiets ordförande, Europa-, kultur- och idrottsminister Sampo Terho presenterade var man står.

Terho säger att "reformsinnat konservativ" innebär att man tror på individen och samfundet men samtidigt på "en liten stat" med mindre reglering.

Enligt Terho tror partiet på traditioner men att man samtidigt vill förnya strukturer.

Som pricken över i:et presenterade partiet en ny logo.

Blå framtid grundades efter att en grupp riksdagsledamöter bröt sig ur Sannfinländarna på grund av att partiet valde Jussi Halla-aho till ny ordförande sommaren 2017. Blå framtid har under hela sin existens haft extremt lågt väljarstöd. Stödet för partiet har legat stadig under två procent. Samtidigt har partiet 18 riksdagsledamöter och fem ministrar i regeringen.

Plast- och luktfria målfärger av förnyelsebara naturoljor

För fempersonersfamiljen i Malax var valet av Uulas färger enkelt. Inhemska, naturenliga, luktfria, utsläppsfria samt utmärkt service och personal är det som ligger överst. Att färgerna är enkla att stryka på och färgvärlden varm, vacker och harmonisk bidrar till helheten. 4.12.2018 - 09.08