Biofilm publicerades av misstag

Filmjätten Sony lade ut en hel biofilm på nätet av misstag. Genrebild.Bild: Mostphotos

Den som gått och väntat på biopremiären av den amerikanska skräckisen "Khali the killer" fick sig en lycklig stund på onsdagsmorgonen. Filmjätten Sony skulle lägga upp en trailer för filmen – men råkade i stället publicera filmen i sin helhet på Youtube. Där låg den i åtta timmar innan bolaget upptäckte misstaget och plockade ned den, skriver The Hollywood Reporter.

Kanske hann även någon i Sverige se filmen om en proffsmördare som får problem då han utvecklar känslor för sina offer? Grattis i så fall, eftersom filmen enligt filmsajten Imdb inte är planerad att gå upp på svenska biografer.

Fem saker att komma ihåg när du ansöker om konsumtionskredit:

Ett lånebeslut från en ansvarsfull långivare är en försäkran om att du vågar ta lånet och att det inte kommer att leda till problem. Det viktigaste för konsumenten är att den egna ekonomin klarar av att betala tillbaka lånet. En ansvarsfull långivare tar hänsyn till detta. Fastän räntesatserna verkar svåra att förstå, lönar det sig att fästa uppmärksamhet vid långivarens ansvarsfullhet. 20.7.2018 - 00.00