Bingo för La La Land på Golden Globe

Ryan Gosling belönades för sin roll i La La Land. Bild: Robyn Beck

Filmen vann i hela sju kategorier. Moonlight utsågs till årets bästa dramafilm.

Filmen La La Land har kammat in priser på Golden Globe-galan i Los Angeles. Filmen vann sammanlagt i sju olika kategorier, bland annat bästa musikal eller komedi. Dessutom fick musikalens huvudrollsinnehavare Ryan Gosling och Emma Stone priser för sina rollprestationer.

Filmen Moonlight vann i kategorin bästa dramafilm.

Golden Globe-priserna delades ut under natten mot måndag finsk tid. Galan inleddes med en parodiversion av La La Land. Komikern Jimmy Fallon var programvärd.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning