Bieber utbuad av fansen

Justin Bieber uppträder i Köpenhamn i oktober 2016. Bild: EPA/Jens Astrup

Justin Bieber tappade tålamodet med sina fans under en konsert i Manchester nyligen – och av allt att döma tappade de även tålamodet med idolen. När Bieber bad publiken att vara lite tystare möttes han av burop, skriver musicnews.com.

Justin Bieber höll som bäst på att förklara varför han döpt turnén till "Purpose tour" när han insåg att publiken var mer upptagna av småprat än att lyssna på honom.

– Jag tänkte ägna en stund åt att säga något, så kan ni sluta snacka skit, sade stjärnan.

Uppmaningen togs dock inte väl emot av publiken, som började bua. Under en konsert i Birmingham tidigare i veckan vädjade han också till publiken att dämpa sig.

– Skrikande är så jobbigt, sade han.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning