Bieber tillbaka på Instagram – av misstag

Justin Bieber i Monaco. Bild: EPA/VALDRIN XHEMAJ

Justin Biebers fans satte hjärtat i halsgropen i natt, då det verkade som om superstjärnan återvänt till Instagram. Hans konto öppnades nämligen igen, efter att ha varit raderat i ett par veckor.

Men lyckan var kort. Kontot är återigen raderat, och Bieber förklarar på Twitter det inte var meningen att öppna det: "Fortfarande inget Instagram. Det var ett misstag", skriver han.

Bieber raderade kontot första gången för ett par veckor sedan. Anledningen var att han tröttnat på fansens hatiska och svartsjuka kommentar till bilder han lagt upp där han umgås med fotomodellen Sofia Richie. Hans uttåg från Instagram orsakade en chockvåg bland hans 78 miljoner följare.

Eller som ett fan skrev på Twitter: "Hur kan han välja att svika sina fans sedan flera år, för en tjej han känt i tre veckor?".

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning