Bieber raderar sitt Instagramkonto

Nu blir det kanske inte fler selfies för Justin Bieber, i alla fall inte på Instagram. Bieber ska ha raderat sitt konto där efter hatiska kommentarer riktade mot modellen Sofia Richie som synts på hans bilder. Arkivbild. Bild: EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Vila i frid, Justin Biebers Instagram. Efter flera hatiska kommentarer har sångaren valt att avsluta sin aktivitet på det sociala mediet.

För några dagar sedan hotade Justin Bieber att göra sitt konto på Instagram privat – nu är kontot helt raderat.

Sedan Bieber började hänga med modellen Sofia Richie har hon allt oftare synts på bilder på hans Instagram. Det har fått flera av hans fans att skriva hatiska, svartsjukedoftande kommentarer. Och det var det som fick Bieber att först hota med att göra kontot privat, sedan göra slag i saken och radera det helt.

Bilderna på Richie ska dessutom ha lett till ett bråk mellan Bieber och den före detta flickvännen Selena Gomez, där båda har anklagat varandra för otrohet. Enligt Cosmopolitan har Gomez dock bett om ursäkt på Snapchat.

Fansen rasar på sociala medier över stjärnans beslut att ta bort sitt konto, skriver Aftonbladet och citerar en användare på Twitter: "Hur kan han välja att svika sina fans sedan flera år, för en tjej han känt i tre veckor?"

Sofia Richie är dock fortfarande aktiv på Instagram och publicerade sin senaste bild på tisdagsmorgonen, svensk tid.

Justin Biebers Twitter och Facebook lever fortfarande, men han har ännu inte kommenterat sitt Instagram-uttåg. Enligt Daily Mail hade Bieber närmare 78 miljoner följare.

Bli kock i Axxell

Svenskfinlands kändaste kock, Micke Björklund, har trätt in som mentor och mecenat för Axxells kockutbildning i Karis, för kockutbildningens framtid och Finlands matkultur. 8.10.2019 - 11.40

Mer läsning