Biaudet och Borgarsdóttir Sandelin ställer upp i riksdagsval

Eva Biaudet och Silja Borgarsdottir Sandelin.Bild: Anna Lindberg

Riksdagsledamot Eva Biaudet och Svenska folkpartiets vice ordförande Silja Borgarsdóttir Sandelin ställer upp i riksdagsvalet 2019. Målet är två mandat i Helsingfors. I senaste riksdagsval var SFP knappa 2 000 röster ifrån det andra mandatet.

− Världen känns osäkrare, en generation unga vuxna möter en framtid som för första gången inte lovar ett lättare liv än sina föräldrars. De förtjänar politiker som själva vågar lägga sig i blöt för att försvara mänskliga värderingar och lotsa Finland framåt som en ansvarsfull medlem av EU och hela världen, säger riksdagsledamot Eva Biaudet.

− Politiken måste i större grad präglas av hållbarhet, långsiktighet och nytänkande. Vi måste arbeta mer målmedvetet för att få fler in på arbetsmarknaden. Det stöder människors delaktighet i samhället och samtidigt den offentliga ekonomin, säger vice ordförande Silja Borgarsdóttir Sandelin.

Hur du hittar det bästa lånet för dig

Den som någonsin har tecknat ett lån är förmodligen plågsamt medveten om hur svårt det kan tyckas vara att hitta rätt lån. Vad är det då som avgör om ett lån är bra eller inte? 17.9.2018 - 00.00