Beyoncé och Jay Z släpper fysisk skiva

Beyoncé och Jay Z. Bild: TT/AP/Matt Rourke

När Beyoncé och Jay Z plötsligt släppte nya skivan "Everything is love" för ett par veckor sedan fanns den enbart tillgänglig via Jay Z:s strömningstjänst Tidal.

Men snart släpps den även som fysiskt album via näthandeln Amazon samt i utvalda klädbutiker, skriver skivbolaget Roc Nation på Twitter.

Everything is love släpptes under namnet The Carters. De äkta makarna Beyoncé och Jay Z har dock jobbat ihop tidigare – bland annat på Beyoncé-singlarna Crazy in love (2003) och Drunk in love (2013).

Tidal grundades år 2015 som ett alternativ till Spotify. Enligt Jay-Z skulle strömningstjänsten vara mer rättvis för artisterna – de skulle få bättre betalt. Men tjänsten har inte riktigt fått fotfäste. Majoriteten av artisterna som har sin musik på Tidal lägger också ut den på Spotify. Kanye West, som först släppte sitt senaste album enbart på Tidal, lade ut det på Spotify ett kort tag senare.

Läs också:

Därför skippar jag Beyoncé och Jay-Z

Annons: Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning