Beverly Hills på väg tillbaka

Tori Spelling och Jennie Garth sägs båda vara knutna till projektet. Bild: TT/AP/Amy Sussman

Kelly, Donna, Brandon och flera andra i 90-talsserien Beverly Hills är på väg mot en återförening, skriver tidningen Variety.

Enligt tidningen har skådespelarna träffats för att diskutera en comeback. Dock saknas än så länge Shannen Doherty och Luke Perry, alltså Brenda och Dylan, på rollistan.

Beverly Hills hade premiär 1990 och blev snabbt en världssuccé. Serien producerades i tio år. 2008–2013 sändes en nyversion med nya skådespelare.

Pippi skuttar omkring på Finns sommarteater

Pippi Långstrump, Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump, är en av Astrid Lindgrens mest kända och populära figurer. Sommaren 2019 skuttar hon omkring på Finns sommarteaters (tidigare Glims sommarteater 1973-2005) scen i Esbo till Georg Riedels välkända musik. Senast spelades Pippi på Finns år 2006 och det var alla tiders publiksuccé på sommarteatern med nästan 6000 åskådare! Då spelades huvudrollen av Josefin Silén, som sedan dess utbildat sig till musikalartist i Sverige och i höst spelar Esmeralda i Ringaren i Notre Dame på Tampereen Teatteri. 29.3.2019 - 07.54