Beverly Hills på väg tillbaka

Tori Spelling och Jennie Garth sägs båda vara knutna till projektet. Bild: TT/AP/Amy Sussman

Kelly, Donna, Brandon och flera andra i 90-talsserien Beverly Hills är på väg mot en återförening, skriver tidningen Variety.

Enligt tidningen har skådespelarna träffats för att diskutera en comeback. Dock saknas än så länge Shannen Doherty och Luke Perry, alltså Brenda och Dylan, på rollistan.

Beverly Hills hade premiär 1990 och blev snabbt en världssuccé. Serien producerades i tio år. 2008–2013 sändes en nyversion med nya skådespelare.

Annons: Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning