"Better call Saul" får fortsättning

Bob Odenkirk spelar huvudrollen i "Better call Saul". Bild: TT-AP/Richard Shotwell

Om en dryg vecka är det premiär för den fjärde säsongen av "Better call Saul". Men redan nu står det klart att dramaserien kommer att fortsätta i en femte, skriver Variety.

Nyheten presenterades under en pressturné med tv-bolaget AMC, där huvudrollsinnehavaren Bob Odenkirk dök upp och bland annat visade upp premiärdatumet 6 augusti skrivet på sin ena skinka.

"Better call Saul" utspelar sig före händelserna i tv-serien "Breaking bad", och handlar om Jimmy McGill, som senare blir advokaten Saul Goodman.

Klart står även att AMC-serierna "Fear of the walking dead" och "McMafia" förnyas i en femte respektive en andra säsong.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning