Ölbryggeri ger nyblivna hundägare en veckas betald valpledighet

Bild: Mostphotos

Det skotska bryggeriet Brewdog ger alla företagets runt 1 000 anställda världen över en veckas valpledigt när de välkomnar en fyrfota medlem i familjen. Det rapporterar Huffington Post.

– Det är inte lätt att försöka balansera jobbet och att ta emot en ny hund i livet, och många av våra medarbetare har fyrfota vänner hemma, motiverar James Watt, en av företagets grundare.

Brewdog tror sig vara det första bryggeriet i Storbritannien och det första företaget i USA som erbjuder sina anställda betald valpledighet. Erbjudandet omfattar även de anställa vid det nya bryggeriet som ska öppna i Ohio, USA, under våren.

Ölbryggeriet grundades 2007, med labradoren Bracken som maskot. Förutom basen i Skottland har företaget ett femtiotal barer runt om i världen. På högkvarteret i Aberdeenshire följer 50 kontorshundar regelbundet med sina ägare till jobbet. 

Hur du hittar det bästa lånet för dig

Den som någonsin har tecknat ett lån är förmodligen plågsamt medveten om hur svårt det kan tyckas vara att hitta rätt lån. Vad är det då som avgör om ett lån är bra eller inte? 17.9.2018 - 00.00