Beckham förklarar Spice Girls-nobben

Victoria Beckham. Arkivbild. Bild: Claude Paris/AP/TT

Den tidigare Spice Girls-medlemmen Victoria Beckham deltog inte i återföreningsturnén i Storbritannien med de andra kryddtjejerna under maj och juni. Nu berättar hon varför.

I en intervju med tyska Vogue säger Victoria Beckham att det krävdes mod att säga nej.

– Till exempel krävdes det mycket mod att inte åka ut på turné med Spice Girls igen, utan att vara den som säger: "Vet ni vad, jag gör inte det här för saker och ting känns annorlunda nu jämfört med hur det brukade kännas."

I stället vill brittiskan koncentrera sig på sin familj och sitt företag.

– Jag är 45 nu och väldigt lycklig över det, att kunna vara den kvinna jag är. Jag försöker inte att förändras, utan vara den bästa versionen av mig själv.

Melanie Brown, en annan av medlemmarna i gruppen, har enligt brittiska Metro öppet sagt att hon var besviken på Beckham, som hon förväntade sig åtminstone skulle dyka upp i publiken eller säga hej under turnén.

– Jag är säker på att hon har sina anledningar för att inte göra det. Jag har redan sagt "japp, jag var upprörd". Jag är fortfarande det lite grann.

Kim Herold: ”Motorsängen hjälper mot snarkningarna”

Musikern Kim Herold, även känd från tv-programmet Selviytyjät, har märkt att en bra säng gör det lättare att återhämta sig och att den till och med förebygger idrottsskador. 4.11.2019 - 00.00

Mer läsning