Bara två topp 10-damer kvar i Wimbledon

Venus Williams slogs ut i tredje omgången av årets Wimbledonturnering av Kiki Bertens. Bild: Ben Stansall / AFP / Lehtikuva

De toppseedade spelarna i damernas singelturnering i Wimbledon fortsätter att falla som käglor.

Efter att niondeseedade Venus Williams blev utslagen mot Johanna Larssons dubbelpartner, Kiki Bertens, återstår nu bara två spelare av de tio högst seedade inför turneringen.

I en match som varade i över två och en halv timme fick den femfaldiga Wimbledonvinnaren till slut ge sig efter en tuff tresetare, 2–6, 7–6, 6–8.

För Kiki Bertens är det första gången som hon tar sig till fjärde omgången i Wimbledon.

Tidigare under fredagen föll också tiondeseedade amerikanskan Madison Keys. Den ryska kvalspelaren Jevgenija Rodina överraskade och vann med 2–1 i set, 7–5, 5–7, 6–4.

De två topp 10-seedade spelarna som fortfarande är kvar i turneringen är toppseedade Simona Halep och Karolina Pliskova (7).

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46