Pasanen lyfte en fotbollsstudio till nya sfärer

Gästerna är viktiga. Men har du inte en fungerande studiovärd funkar det inte. Petri Pasanen var först primus gäst i diverse kanaler innan han uppenbarligen fann sitt verkliga kall och tog över en Champions League-studio han förhoppningsvis inte lämnar på många år.

Den forna backstjärnan Petri Pasanen tog över stafettpinnen av Ile Uusivuori och gjorde studion till den bästa i Fotbollsfinland.
18.03.2021 11:00 UPPDATERAD 18.03.2021 12:28
Dåliga skämt, kantigt, låtsasavslappnat och ibland rakt igenom pinsamt. Det här med att få en tv-studio att stämma är svårare än att slå en hörna in i mål med fel fot från fel sida.
Inte så att det inte funnits och finns fungerande varianter i republiken, det finns det, men frågan är om någon studiovärd någonsin klarat sig bättre än den forna landslagsklippan och mångåriga Tysklandproffset Petri Pasanen.
Inom fotbollen är han den bästa på sitt jobb i Finland hittills. Vissa personer trivs framför kameran och kan vara rätt naturliga också med de heta strålkastarnas obarmhärtiga ljusstrålar som landar på din översminkade hud.

ANDRA LÄSER