Movizin Complex

Movizin Complex är ett kosttillskott med aktiva växter som bidrar till att bibehålla ledernas naturliga rörlighet och smidighet.

• Ingefära kan hjälpa till att bevara smidiga leder.

• Nypon kan understödja en normal ledfunktion och hjälpa till att bevaraledstyrkan.

• Boswellia kan bidra till att hålla lederna flexibla och bekväma.

• Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.

• Mangan & vitamin D bidrar till att bibehålla normal benstomme.

Beställ Movizin Complex från Wellvita ->

www.wellvita.fi

Läs mer om ledsvårigheter ->

När Ilona öppnar dörren är det en "ung dam" med ett stort leende som öppnar dörren. Hon är mycket livsglad, ungdomlig och pratsam. Hon kilar smidigt runt i huset och serverar kaffe med en jättegod hembakad kaka. Om man inte visste det skulle man aldrig kunna tro att hon faktiskt har haft rejäla besvär med sina ben.

Jag kunde knappt gå

– I början av förra året åkte vi på en välplanerad familjeresa till Mexiko tillsammans med min dotter och svärson. Men jag började få problem med mina knän och när vi åkte iväg på dagsutflykter var jag tvungen att stanna kvar i bussen medan de andra gick på vandring. Själva resan var ganska bra, men eftersom jag inte kunde gå fritt runt kändes det mycket begränsande.

Movizin Complex fungerar perfekt för mig

Tillbaka från resan berättade Ilona om den dåliga upplevelsen för sina väninnor.

– En av dem kände igen situationen och gav mig en ask Movizin Complex med extrakt från ingefära, nypon och boswellia som understödjer bra leder. När asken var nästan tom beställde jag själv en ny hos hälsoföretaget Wellvita.

– Efter att jag hade tagit Movizin en någon tid mådde jag bättre än jag hade gjort på väldigt länge. Sedan dess har jag fortsatt att ta Movizin Complex och jag kommer inte att sluta! Absolut inte, säger Ilona med eftertryck.

Läs mer om Movizin Complex ->

Tillbaka till ett aktivt liv

Ilona har fått en ny tro på tillvaron.Hon vill börja resa och leva ett aktivt liv igen.

– Vi har varit på en ny familje­semester till Mexiko och denna gång gick allt jättebra. Jag gick runt överallt och deltog i allt!

– Till hösten väntar en ny resa till Kanada med min son och mina barnbarn. Jag ser verkligen fram emot det, glädjer Ilona.

– Jag har också börjat motionera försiktigt igen. Jag joggar långsamt 15 minuter längs vägarna i närheten av hemmet och promenerar hem igen. Jag känner mig SÅ bra i både kroppen och sinnet, säger Ilona energiskt.

Ilona sjunger dessutom i kör och är med i en handarbetsklubb, med vilken hon tillsammans med sina väninnor arrangerar utställningar nu och då.

– Mitt liv här tagit en underbar vändning, speciellt nu när jag kan röra mig helt obehindrat, säger Ilona med ett strålande leende.

Beställ Movizin Complex från Wellvita ->