Anders masserar på Bieberkonsert

Anders Påvall har anlitats som massör på Justin Biebers två konserter i Helsingfors. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Bild: Nya Åland / Lehtikuva/Erkki Santamala

Den åländske massören Anders Påvall har på kort varsel blivit inkallad som massör på popstjärnan Justin Biebers två Helsingforskonserter.

Uppdraget kom via ett svenskt bolag som Anders Påvall arbetat med på Stockholm Marathon, Tjejmilen och andra idrottsevenemang.

– Jag bestämde mig snabbt, säger Anders.

Han ska stå till hela teamets förfogande från tretiden på dagen fram till att konserten börjar, och längre om han så önskar. Han tar med sig utrustningen som behövs och klienterna betalar för massagen. Dansare, förare, musiker och kanske till och med Justin Bieber själv kan dyka upp i hans utrymmen. Och Anders får ett backstage-pass.

– Det ska bli kul att se en stor konsert från den sidan. Jag har varit i publiken på många konserter, och varit musiker själv.

Han är inte nervös.

– Det är som att jobba med vem som helst. Alla ser likadana ut och alla får samma professionella bemötande.

Justin Bieber höll sin första konsert i Helsingfors på måndagen och den andra är i dag.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning