Ahlroos och Genberg tränare för GrIFK

GrIFK damernas representationslag inleder säsongen 2019–2020 med en ny tränarduo.

Gustaf Ahlroos tar ansvaret som huvudtränare. Anders Genberg, som har en omfattande spelarkarriär bakom sig med spel i HC West och ungdomslandslagen, tog plats på tränarbänken redan våren 2019 och fortsätter med laget och blir assisterande tränare.

Ahlroos är bekant med Granigrottan sedan sina år som juniortränare och han ledde Granidamerna till FM-silver åren 2012 och 2013.

- Jag är taggad, tacksam och glad över att få ta huvudtränaransvaret för GrIFK:s damlag. Det var lätt att tacka ja till uppgiften.

Pippi skuttar omkring på Finns sommarteater

Pippi Långstrump, Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump, är en av Astrid Lindgrens mest kända och populära figurer. Sommaren 2019 skuttar hon omkring på Finns sommarteaters (tidigare Glims sommarteater 1973-2005) scen i Esbo till Georg Riedels välkända musik. Senast spelades Pippi på Finns år 2006 och det var alla tiders publiksuccé på sommarteatern med nästan 6000 åskådare! Då spelades huvudrollen av Josefin Silén, som sedan dess utbildat sig till musikalartist i Sverige och i höst spelar Esmeralda i Ringaren i Notre Dame på Tampereen Teatteri. 29.3.2019 - 07.54