Solskjær: Ronaldo debuterar mot Newcastle

Det blir ett kärt återseende för publiken på Old Trafford på lördagen. Stjärnvärvningen Cristiano Ronaldo kommer att spela mot Newcastle.

Cristiano Ronaldo. Arkivbild.
10.09.2021 17:16 UPPDATERAD 10.09.2021 20:20
Nyheten briserade som en bomb för några veckor sedan, Cristiano Ronaldo presenterades för en återkomst i Manchester United efter att intensivt ha ryktats till rivalen Manchester City.
Den portugisiske stjärnan har skrivit på ett tvåårskontrakt och det har spekulerats i att han skulle kunna göra sin comebackdebut i lördagens hemmamöte med Newcastle i Premier League. Något som nu bekräftas av lagets tränare.
– Han har haft en bra försäsong med Juventus och han har spelat i landslaget. Han har haft en bra vecka med oss och han kommer definitivt vara på planen någon gång, det är säkert, säger Ole Gunnar Solskjær på en presskonferens.
– Vi vet vad han har uppnått i sin karriär och han har kommit hit för att uppnå ännu mer. Han har levt sitt liv med en disciplin som en toppspelare. Truppens fokus har ökat. Cristiano och Raphael (Varane) kommer in och det finns ingenstans att gömma sig med vinnare som dem. Du kan inte ge 95 procent. Det kräver de av sig själva och alla andra.
36-åringen värvades till Manchester United 2003 och var kvar i klubben till 2009 när han flyttade till Real Madrid i Spanien. På knappt 292 matcher i klubben har han gjort över 118 mål.