Abe besöker Trump i Florida

USA:s president Donald Trump och Japans premiärminister Shinzo Abe på plats i Tokyo i november i fjol.Bild: TT/AP/Kiyoshi Ota

USA:s president Donald Trump tar i dag emot Japans premiärminister Shinzo Abe på sin egendom Mar-a-Lago i södra Florida.

De båda ledarna är pressade att leverera mer än ett glatt humör och några birdies. Fokus kommer att ligga på handelsfrågan och säkerhet kopplat till Nordkorea, under det andra besöket vid Trumps fastighet för Abe.

Förra året gick Trump och Abe en runda vid Trumps golfbana i Palm Beach och senare ytterligare en i närheten av Tokyo.

– Det är tydligt att presidenten har en god relation där, sade Vita husets pressekreterare Sarah Sanders, och tillade att hon ser fram emot det två dagar långa besöket.

Båda ledarna är under press. Förtroendet för Abe är lägre än på flera år, och kontroverserna kring Trump avlöser varandra.

Plast- och luktfria målfärger av förnyelsebara naturoljor

För fempersonersfamiljen i Malax var valet av Uulas färger enkelt. Inhemska, naturenliga, luktfria, utsläppsfria samt utmärkt service och personal är det som ligger överst. Att färgerna är enkla att stryka på och färgvärlden varm, vacker och harmonisk bidrar till helheten. 4.12.2018 - 09.08