Arcada lanserar ny organisation – Henrika Franck prorektor

När läsåret inleds har högskolan två nya prorektorer, en ny direktör för avtalsutbildning och kontinuerligt lärande, en ny kommunikationschef samt en färsk prefekt för den nya Institutionen för vård.

Arcadas rektor och vd Mona Forsskåhl är glad över att många var intresserade av de nya befattningarna. Foto: Arkiv/Arcada
Från och med onsdagen har yrkeshögskolan Arcada en ny organisation.
Överläraren Carl-Johan Rosenbröijer är prorektor för examensutbildningen. Han har under de senaste åren varit ansvarig för masterutbildningen International Business Management vid Arcada.
Professor of practice vid Aalto-universitetet, Henrika Franck, tillträder om några veckor som prorektor för forsknings-, innovations- och utvecklingsverksamheten. Hon ska leda och utveckla forskningsarbetet vid högskolan. Till hennes uppdrag hör också att synliggöra Arcadas forskningsresultat.
Överläraren Maria Forss är prefekt för den nya Institutionen för vård. Forss är expert på hälsofrämjande arbete, ledarskap och organisationsutveckling och har under de senaste åren varit ansvarig för masterutbildningen i hälsofrämjande vid Arcada.
Lotta Wikman är ny direktör för avtalsutbildning och kontinuerligt lärande. Hon har senast jobbat som landschef för Wolt i Finland.
Hanna Donner, tidigare marknadsföringschef på Hanken, är kommunikationschef.

ANDRA LÄSER