Kanye West till sjukhus

Rapparen Kanye West, som ställt in alla återstående spelningar på sin "Saint Pablo"-turné, har förts till sjukhus i Los Angeles. Det bekräftar anonyma källor för flera amerikanska medier.

Kanye West. Arkivbild.
TT
22.11.2016 20:42 UPPDATERAD 22.11.2016 20:47
West har skrivits in på sjukhuset för observation. Han uppges lida av sömnbrist och utmattning.
Variety skriver att polisen i Los Angeles tog emot ett samtal strax före halv två på eftermiddagen, lokal tid, som senare klassades som ett fall av "medicinskt nödläge" och West fördes till sjukhus för att undersökas.
West representanter har inte gjort några uttalanden.
Uppgifterna kommer sedan West uppvisat ett alltmer märkligt beteende under sin turné. I söndags ställdes en konsert i Los Angeles in timmar innan den skulle börja, och dagen innan avbröt han en spelning i Sacramento efter bara 30 minuter. I går bekräftade en talesperson för West att resten av turnén ställts in.
Turnén inleddes i slutet av augusti. Sammanlagt är det ett 20-tal konserter – den sista skulle äga rum i Brooklyn på nyårsafton – som har ställts in.

Kardashian ställde in comebacken

Välgörenhetskvällen The Angel Ball i New York skulle ha blivit Kanyes frus, Kim Kardashians, första framträdande sedan det dramatiska rånet i Paris för sju veckor sedan. Men comebacken ställdes in på grund av att West i går fördes till sjukhus, skriver People.
Det var i början av oktober som Kardashian utsattes för ett brutalt rån på sitt hotellrum i Paris. Hon pistolhotades, bands till händer och fötter och rånades på smycken för miljonbelopp. Sedan dess har hon hållit en osedvanligt låg profil på Instagram och Twitter, där hon vanligtvis uppdaterar flitigt och har 86 respektive 50 miljoner följare.

ANDRA LÄSER