Fenomenal låtskrivare eller CIA-agent?

Den grävande journalisten Patrick Radden Keefe visar med sin podd "Wind of Change" att populärkultur och underrättelseverksamhet är en ypperlig kombination. Slopa sommardeckaren och lyssna på den här podden i stället!

Scorpions frontman Klaus Meine blir uppriktigt överraskad då journalisten Patrick Radden Keefe konfronterar honom i ett hotellrum i Hannover: Är Meine en spion eller bara en vanlig hårdrockare?
Jag måste inledningsvis erkänna två saker: jag avskyr det tyska hårdrocksbandet Scorpions och jag har aldrig varit särskilt förtjust i deras kanske mest kända låt Wind of Change. På grund av de här petitesserna dröjde det flera veckor och krävdes flera rekommendationer för att övertyga mig om lyssna på Spotifys förhållandevis nya poddserie Wind of Change. Men efter att ha lyssnat cirka fem minuter på det första av sammanlagt åtta avsnitt var jag fullständigt med på noterna. Den här podden är corny, spännande och lyckas väcka många frågor som med största sannolikhet kommer att förbli obesvarade.
ANDRA LÄSER