Du missade väl inte de här sportartiklarna?

Varje vecka publicerar HBL-sporten en massa texter. Här hittar du fem av de mest intressanta sportartiklarna som redaktionen rekommenderar.

Matti Mattsson toppade formen perfekt till OS.
OS FÖR HELA SLANTEN. Många lyckades över förväntan, andra misslyckades. Ett exceptionellt OS är till ända och HBL gick igenom de finska idrottarnas framgångar eller uteblivna framgångar i OS.
Läs hela artikeln: Mattsson, Kuivisto och Potkonen de stora finska OS-hjältarna


HUR SNABB ÄR WARHOLM? Karsten Warholms satte världsrekord på 400 meter häck då han vann OS-guld i Tokyo. Men hur snabb är tiden egentligen? HBL har jämfört rekordtiden med finländska resultat.
Läs hela artikeln: Hur snabbt var Warholms rekordlopp på 400 meter häck? – snabbare än finländarna på 400 meter utan häckar
Karsten Warholms satte världsrekord på 400 meter häck.


FIN FEMTE PLATS. Wilma Murto stod för det bästa friidrottsresultatet i OS-sammanhang av en finländsk kvinna på 2000-talet då hon slutade på femteplats i stavfinalen i Tokyo.
Läs hela artikeln: Murtos succé – bästa finländska damfriidrottsplacering på 2000-talet
Wilma Murto slutade femma i stavtävlingen.


KATALANSKA JÄTTEN VACKLAR. Att Barcelonas ekonomi är körd i botten är allmänt känt. Dåliga affärer, för höga löner, ett stort byggprojekt och intriger i kulisserna har fått den katalanska jätten att vackla på allvar, skriver Jonas von Wendt i sin kommentar om Lionel Messi.
Läs hela artikeln: Messi en omöjlig ekvation att lösa för skuldsatta Barcelona
Lionel Messi lämnar Barcelona efter ett par decennier i jätteklubben.


ARMANTOS MEDALJDRÖM I KRAS. Finländare hade stora förhoppningar för skateboardaren Lizzie Armanto. Den här gången blev det ingen medalj men Armantos tränare hyllade superstjärnan i en HBL-intervju som gjordes ett par dagar innan tävlingen avgjordes.
Läs hela artikeln: "Lizzie Armanto är en fantastisk ambassadör för grenen"
Lizzie Armanto var ett blåvitt medaljhopp i OS.


ANDRA LÄSER