I två decennier har finländarna kunnat ta del av matprofilen Kenneth Nars tips och sakkunskap i tv, radio, tidningar och kokböcker. Det var här i HBL han inledde sin karriär som restaurangrecensent.
Jobbet har efterhand även lett till internationella engagemang, bland annat som jurymedlem i The World's 50 Best Restaurants och White Guide.
Men det senaste året har Nars varit osynlig i offentligheten.
ANDRA LÄSER
Kriget i Ukraina
Han ska jaga Putins frusna pengar i Europa – för att bygga upp Ukraina
02.04.2023 05:01

Kriget i Ukraina
Underrättelse: ”Mycket högt antal” ryska soldater dör av alkohol och dålig vapenhantering
02.04.2023 11:29

Svenskfinland
Efter Jörn Donners död upptäckte hans änka Bitte Westerlund makens dubbelliv
24.03.2023 16:25

Sociala medier
Sås och Kopp byter namn, papegojor anländer till Esplanadparken? Kan låta för bra för att vara sant – och det är det
02.04.2023 08:43

Värnplikt
Är värnplikten för kort i Finland? Krigsvetaren varnar: ”Upprepa inte samma misstag som Ukraina”
02.04.2023 05:01
