Trump: Meryl Streep oerhört överskattad

I luven på Trump. Meryl Streep tänker inte höga tankar om den blivande presidenten. Bild: Lehtikuva/AFP/Robyn Beck

Donald Trump hör inte till stjärnskådisen Meryl Streeps främsta idoler. Något hon påpekat vid ett antal tillfällen. Senast vid Golden Globe-galan där hon hörde till de premierade.

– Då någon i en ledande ställning gör det till en vana att offentligt förödmjuka andra människor är det något som berör allas liv, säger Streep som bland annat förundrade sig över hur Trump kunde göra narr och förödmjuka en handikappad reporter i samband med sin presidentkampanj.

– För hundrade gången. Jag har inte gjort narr av någon reporter. Jag kritiserade bara honom för att ha förvrängt en sexton år gammal artikel, säger Trump till BBC.

– Jag känner inte Meryl Streep och hon känner inte mej men ändå attackerar hon mig offentligt. Hon är en av de mest överskattade skådisarna någonsin, säger den blivande presidenten.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46