HBL bjuder på sommarläsning till specialpris! Första månaden helt gratis

I sommar- och semestertider finns mer tid än vanligt att läsa. HBL bjuder därför på en gratis läsmånad, följd av en tre månaders prenumeration till halva priset.

Hufvudstadsbladet ska vara nära läsarna. Det ska vara smidigt att läsa HBL i alla kanaler, både på papper, på sajten och i mobilen, säger Hufvudstadsbladets chefredaktör Erja Yläjärvi.
Allt fler prenumeranter läser numera HBL digitalt, antingen på sajten eller via appen HBL Nyheter. Också e-tidningen har behållit sin popularitet.
Det här glädjer HBL:s chefredaktör Erja Yläjärvi.
– Vi ser en tydlig uppgång i de digitala läsarsiffrorna som leder till en positiv snöbollseffekt, säger Yläjärvi.
Bland vårens mest lästa artiklar ryms både krigsbevakning i och utanför Ukraina. Många har velat läsa om det enorma hjälpbehovet bland finländarna och vilka kreativa idéer som förverkligats. HBL:s reporter följde även med en hjälpförsändelse ner till ukrainska gränsen.
Natodebatten följdes ivrigt av flera läsare, men även flera större egna satsningar har seglat upp på topplistan. HBL har bland annat ätit sig igenom en hel veckas skolmat, jämfört olika fortskaffningsmedel i trafiken på väg in mot centrum och kartlagt hur studenterna i finlandssvenska gymnasier klarar av lång matematik och finska.
I sommar då stug- och båtsäsongen står för dörren flyttar vi ut bevakningen i skärgården och till stugorna och satsar på läsning som ligger våra läsare nära om hjärtat.

Två fina erbjudanden

Årets sommarkampanj erbjuder nya läsare möjligheten att ta del av det digitala utbudet gratis i en hel månad. I prenumerationen HBL Digitalt ingår alla artiklar samt e-tidningen. För de tre följande månaderna betalar du halva priset.
Det andra alternativet är att att teckna en prenumeration på HBL Helg. Då får du papperstidningen fredag, lördag och söndag och allt digitalt innehåll alla dagar. Även här är första månaden gratis och de följande tre månaderna till halva priset.

HBL:s sommarkampanj

Vi erbjuder två alternativ:
HBL Digitalt (alla artiklar samt e-tidningen) första månaden gratis och sedan följande 3 mån för minus 50 procent.
HBL Helg - papperstidningen fre, lö, sö och allt digitalt innehåll alla dagar första månaden gratis och sedan följande 3 månader minus 50 procent.
Alla erbjudanden finns här: https://www.ksfmedia.fi/sommar
Alla erbjudanden finns här: https://www.ksfmedia.fi/sommar.

ANDRA LÄSER