Rihanna har blivit mamma

Rihanna och Asap Rocky har blivit föräldrar. Enligt amerikanska medier välkomnade de redan den 13 maj en pojke till världen i Los Angeles.

Rihanna och Asap Rocky har blivit föräldrar till en pojke. Arkivbild.
20.05.2022 08:42
Sångerskan och skådespelaren Rihanna, 34, och rapparen Asap Rocky, 33, har varit ett par sedan 2020, och i januari i år avslöjade paret att de väntade barn.
Asap Rocky sade i en intervju med GQ i maj förra året att han tror att han skulle bli en "otroligt anmärkningsvärt helt fantastisk pappa" och att han skulle få ett "väldigt coolt barn", skriver Page Six.
I april greps Asap Rocky, vars riktiga namn är Rakim Mayers, på Los Angeles flygplats anklagad för att ha varit delaktig i en skjutning i Hollywood i november förra året. Han släpptes mot borgen och ska inställa sig i rätten den 17 augusti.
Något namn på barnet är ännu inte känt.
Rihannas graviditet och moderiktiga gravidkläder har väckt stort intresse på sociala medier. I början av april stod den höggravida stjärnan modell på omslaget till modemagasinet Vouge, fotograferad av Annie Leibovitz och iklädd en röd kroppsdräkt från lyxmärket Alaïa.

ANDRA LÄSER